monic@symduose.nl monic@symduose.nl
arno@symduose.nl arno@symduose.nl

De Esdoorn, meubels en inrichting met aandacht voor groei.

De Esdoorn, meubels en inrichting met aandacht voor groei. Sinds september 2018 zijn Arno en Monic van Symduose namens Ondernemend Kapitaal de directie van De Esdoorn.

  • Klant:Kinderopvang, kindcentra, onderwijs, zorg, en overige branches waar interieur maatwerk oplossingen worden gezocht.

Faqta

Faqta Wereld en Talent biedt basisscholen een nieuwe aanpak voor wereldoriëntatie voor groep 1 t/m 8. Met actieve lessen waarin kinderen zelfstandig leren en heel veel samenwerken. Faqta leert kinderen kennis en 21e eeuwse vaardigheden waarbij ze spelenderwijs hun eigen talenten ontdekken. Onderzoeken, ontdekken en de ontwikkeling naar zelfstandigheid staat centraal.

  • Klant:Basisonderwijs

tlc: Biologisch leer en huiden van Nederlandse koeien

Symduose is mede eigenaar van tlc (http://www.tlc-leather.com): duurzaam, chroomvrij leer van biologische Nederlandse herkomst

  • Klant:Bedrijven die producten willen verkopen van duurzaam, biologisch koeienleer

Ondernemend Kapitaal

Symduose is aangesloten bij "Ondernemend Kapitaal". Deze investeringsgroep bestaat uit zeer ervaren ondernemers die investeren in- en betrokken zijn bij MKB bedrijven. Kijk op www.ondernemend-kapitaal.com voor meer informatie. Samen met enkele andere Ondernemend Kapitaal leden hebben we in 2018 geïnvesteerd in meubelmakerij De Esdoorn, waarbij wij vanuit Symduose ook de directie voeren. Vanaf december 2019 zijn we mede eigenaar van Inventus, een bedrijf wat gespecialiseerd is in het matchen van bedrijven en kandidaten aan elkaar en adviseren bij loopbaanontwikkeling. Vanaf januari 2020 zijn we mede eigenaar van l'Unité Automatisering, L’Unité is actief als ICT dienstverlener en heeft 3 divisies: − Automatisering: voornamelijk verkoop van hardware en software; −Service: 24/7 technische (ICT) ondersteuning; −Hosting: aanbieden van cloud oplossingen.

  • Klant:MKB bedrijven - diverse branches
  • Datum:11/01/2017

Praedium | samen buiten ondernemen

Leden Praedium vliegen uit. Na ruim 6 jaar als coöperatie (en daarvoor als b.v.), verandert Praedium vanaf 1 april 2019 wederom van gedaante. De ondernemingen, waaronder o.a. Herenboeren, Peppelhout en Natuurbegraven, gaan meer hun eigen weg: echter, niet zonder met elkaar in verbinding te blijven. Het waarom van deze stap vloeit eigenlijk voort uit het dna van ons team: ondernemend, adviserend, maar vooral pionierend. Praedium blijft een ondernemend netwerk waar Symduose graag aan verbonden blijft!

  • Klant:Ondernemers die duurzaam buiten ondernemen
  • Datum:01/01/2018

Adviseren kindcentra

Adviseren van kinderopvangorganisaties op alle beleidsgebieden (waaronder ook de aanleg van avontuurlijke natuurtuinen) en ondersteunen bij het vormen van kindcentra in samenwerking met basisscholen.

  • Klant:Kinderopvang en kindcentra
© Symduose