Faqta

Faqta Wereld en Talent biedt basisscholen een nieuwe aanpak voor wereldoriëntatie voor groep 1 t/m 8. Met actieve lessen waarin kinderen zelfstandig leren en heel veel samenwerken. Faqta leert kinderen kennis en 21e eeuwse vaardigheden waarbij ze spelenderwijs hun eigen talenten ontdekken. Onderzoeken, ontdekken en de ontwikkeling naar zelfstandigheid staat centraal.

  • Klant:Een nieuwe aanpak voor wereldoriëntatie

Ondersteunen kinderopvang bij aankoop, fusie of verkoop

Symduose ondersteunt kinderopvangorganisaties bij aankoop, fusie of verkoop van hun bedrijf.

  • Klant:Kinderopvang organisaties

Ondernemend Kapitaal

Symduose is aangesloten bij "Ondernemend Kapitaal". Deze investeringsgroep bestaat uit zeer ervaren ondernemers die investeren in- en betrokken zijn bij MKB bedrijven. Met 4 ondernemers hebben we vanuit Ondernemend Kapitaal in 2018 geïnvesteerd in meubelmakerij De Esdoorn, waarbij wij de directie voeren. Ondernemend Kapitaal is nog op zoek naar investeerders die willen aansluiten bij deze enthousiaste en deskundige groep. Met name vrouwelijke ondernemers nodigen we van harte uit contact met ons op te nemen.

  • Klant:MKB bedrijven - diverse branches
  • Datum:11/01/2017

Praedium | samen buiten ondernemen

Leden Praedium vliegen uit. Na ruim 6 jaar als coöperatie (en daarvoor als b.v.), verandert Praedium vanaf 1 april 2019 wederom van gedaante. De ondernemingen, waaronder o.a. Herenboeren, Peppelhout en Natuurbegraven, gaan meer hun eigen weg: echter, niet zonder met elkaar in verbinding te blijven. Het waarom van deze stap vloeit eigenlijk voort uit het dna van ons team: ondernemend, adviserend, maar vooral pionierend. Praedium blijft een ondernemend netwerk waar Symduose graag aan verbonden blijft!

  • Klant:Ondernemers die duurzaam buiten ondernemen
  • Datum:01/01/2018

Adviseren kindcentra

Adviseren van kinderopvangorganisaties op alle beleidsgebieden (waaronder ook de aanleg van avontuurlijke natuurtuinen) en ondersteunen bij het vormen van kindcentra in samenwerking met basisscholen.

  • Klant:Kindcentra